Inzethaarden

Aansluitbaar op bestaande situatie

Een inzethaard wordt achteraf, bij renovatie bijvoorbeeld, in een bestaande open haard of haardopening geplaatst, zonder dat er veel breekwerk aan te pas komt. De aansluiting gebeurt dan langs de binnenzijde van het haardtoestel. Op deze manier is het perfect mogelijk uw bestaande sierschouw te behouden en toch te genieten van alle voordelen van een moderne haard.

Inbouwhaarden

Nieuw te bouwen constructie

Een inbouwhaard dient, zoals de naam het zegt, om in te bouwen. Daarbij wordt eerst het haardtoestel geplaatst en aangesloten, pas nadien wordt de ommanteling aangebracht. Een inbouwhaard is aangewezen bij nieuwbouw en/of grondige renovatie, omdat deze onbeperkte mogelijkheden biedt voor een integratie helemaal volgens uw voorkeur, interieur en beschikbare ruimte.

Voorzetkachels

lorem ipsum

TELEFONISCH CONTACT

TELEFONISCH ENKEL NOG TE BEREIKEN OP DONDERDAG
VERLOF van 12 juli tot en met 4 augustus.

Vanaf heden kan je voor DIENST NAVERKOOP, bestellingen van wisselstukken en/of herstellingen terecht bij :
HAVAZA - 0032 484 57 60 23

It’s all about
creating an experience

Flam haarden & kachels Sint-Truiden
Flam haarden & kachels Sint-Truiden
Flam

Onze slogan “devoted to fire” vat mooi samen waar we bij FLAM voor staan: een gedreven en geïnspireerde productie van innovatieve en grensverleggende haarden en kachels waarbij sfeer, design, kwaliteit en rendement primeren. En dit met een inzet en bezieling die steevast leiden tot heerlijk intense, gezellige momenten, tot herinneringen die nog lang gekoesterd zullen worden.

impressions

De uitstraling en
authenticiteit van een houthaard

De keuze van het juiste type haard wordt bepaald door verschillende factoren. Naast uw stijl, smaak en persoonlijke voorkeuren zijn ook de praktische omstandigheden van belang. Gaat het bijvoorbeeld om een nieuwbouw waarbij u nog alle kanten op kunt of betreft het een renovatie waar u beperkter bent qua mogelijkheden? Samen met u leggen we graag de keuze vast voor een inbouwhaard of een inzethaard, voor een frontaal-, doorkijk- of hoektype. Alle FLAM-houthaarden munten tevens uit door hun zuinige verbrandingstechniek en duurzame materiaalkeuze.


ontdek ons gamma
Flam haarden & kachels Sint-Truiden

De gezelligheid van
een kachel

Ons gamma vaste brandstof kachels omvat drie types: Rondo, Cavita en Eleganza. Rondo kan hout en briketten branden, Cavita en Eleganza laten gemengd stoken toe op hout en/ of kolen. Rondo, zoals de naam het zegt, is een rond en hedendaags gebogen model. Cavita is standaard voorzien van een geïntegreerde houtniche en Eleganza beschikt over een extra hoge stookruimte.


ontdek ons gamma
Flam haarden & kachels Sint-Truiden
Flam

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle unieke opportuniteiten.FLAM C.V.B.A. V.F.M.

Industrieterrein "Volmolen"
Fabriekstraat 34
B-3800 St-Truiden
T. 0032 11 68 23 38
info@flam.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK