Inzethaarden

Aansluitbaar op bestaande situatie

Een inzethaard wordt achteraf, bij renovatie bijvoorbeeld, in een bestaande open haard of haardopening geplaatst, zonder dat er veel breekwerk aan te pas komt. De aansluiting gebeurt dan langs de binnenzijde van het haardtoestel. Op deze manier is het perfect mogelijk uw bestaande sierschouw te behouden en toch te genieten van alle voordelen van een moderne haard.

Inbouwhaarden

Nieuw te bouwen constructie

Een inbouwhaard dient, zoals de naam het zegt, om in te bouwen. Daarbij wordt eerst het haardtoestel geplaatst en aangesloten, pas nadien wordt de ommanteling aangebracht. Een inbouwhaard is aangewezen bij nieuwbouw en/of grondige renovatie, omdat deze onbeperkte mogelijkheden biedt voor een integratie helemaal volgens uw voorkeur, interieur en beschikbare ruimte.

Voorzetkachels

lorem ipsum

Kan ik een gashaard plaatsen als ik geen schoorsteen heb?

Voor een goede gasverbranding is geen klassieke schoorsteen nodig, maar wel altijd een afvoerkanaal. Bij een gesloten verbrandingssysteem is dit gecombineerd met de luchttoevoer, waarbij de luchtaanvoer en de rookgasafvoer gescheiden van elkaar door één concentrisch kanaal worden gevoerd. In dit geval heeft uw haard geen invloed op het leefmilieu in de woonkamer. Bij het ontbreken van een schoorsteen, bestaan er bijna altijd oplossingen te bedenken. Hiervoor is het raadzaam advies te vragen bij de Flamdealer . Hij zal voor uw situatie professioneel adviseren.

Kan je voor een gashaard ook een liftdeur bekomen?

Nee, deze bestaan niet. Een gashaard is altijd dicht, tijdens het gebruik van de haard kun je deze dus nooit openen.

Heeft een gashaard of kachel onderhoud nodig?

Een gashaard heeft evenals elk verbrandingstoestel jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig. Informeer bij uw Flamverdeler naar een passende onderhoudsformule.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle unieke opportuniteiten.FLAM C.V.B.A. V.F.M.

Industrieterrein "Volmolen"
Fabriekstraat 34
B-3800 St-Truiden
T. 0032 11 68 23 38
info@flam.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK