Inzethaarden

Aansluitbaar op bestaande situatie

Een inzethaard wordt achteraf, bij renovatie bijvoorbeeld, in een bestaande open haard of haardopening geplaatst, zonder dat er veel breekwerk aan te pas komt. De aansluiting gebeurt dan langs de binnenzijde van het haardtoestel. Op deze manier is het perfect mogelijk uw bestaande sierschouw te behouden en toch te genieten van alle voordelen van een moderne haard.

Inbouwhaarden

Nieuw te bouwen constructie

Een inbouwhaard dient, zoals de naam het zegt, om in te bouwen. Daarbij wordt eerst het haardtoestel geplaatst en aangesloten, pas nadien wordt de ommanteling aangebracht. Een inbouwhaard is aangewezen bij nieuwbouw en/of grondige renovatie, omdat deze onbeperkte mogelijkheden biedt voor een integratie helemaal volgens uw voorkeur, interieur en beschikbare ruimte.

Voorzetkachels

lorem ipsum

Toewijding
en vakmanschap.

Flam haarden & kachels Sint-Truiden

Al meer dan 80 jaar.

Als familiebedrijf deden we steeds ons eigen ding. Verrassen door innovatie was daarbij ons doel. En of we hier tot nu toe in geslaagd zijn? Aan u te oordelen: de eerste gietijzeren open haard met spaarklep, de eerste haard met deur, de Multi-Turbo verbranding … Ook vandaag nog blijven we op het scherp van de snee en schrijven we geschiedenis met tal van esthetische én functionele vernieuwingen in zowel gashaarden als houthaarden en houtkachels.

Passie die niet te
blussen is.

Passie en gedrevenheid zijn sleutelwoorden bij FLAM. Onze medewerkers zijn ervan bezeten, ze staan ermee op en gaan ermee slapen. Die passie en gedrevenheid zijn ronduit bepalend voor de kwaliteit van de producten die dag na dag telkens weer onze ateliers verlaten. Pas als we die passie voor vuur en vakwerk weten over te brengen op onze klant, zijn we zelf gelukkig.

Flam haarden & kachels Sint-Truiden

Genieten van hartverwarmende
momenten.

Eerlijke en eenvoudige momenten van simpelweg genieten, daar doen we het voor. Samen met ons zoeken naar de beste haard of kachel voor uw specifieke noden levert op zich reeds mooie momenten op. Eénmaal geplaatst bij u thuis hangen er blijvend sfeervolle momenten in de lucht. FLAM staat immers voor genieten van de eenvoudige dingen in het leven.

Flam haarden & kachels Sint-Truiden

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle unieke opportuniteiten.FLAM C.V.B.A. V.F.M.

Industrieterrein "Volmolen"
Fabriekstraat 34
B-3800 St-Truiden
T. 0032 11 68 23 38
info@flam.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK