Inzethaarden

Aansluitbaar op bestaande situatie

Een inzethaard wordt achteraf, bij renovatie bijvoorbeeld, in een bestaande open haard of haardopening geplaatst, zonder dat er veel breekwerk aan te pas komt. De aansluiting gebeurt dan langs de binnenzijde van het haardtoestel. Op deze manier is het perfect mogelijk uw bestaande sierschouw te behouden en toch te genieten van alle voordelen van een moderne haard.

Inbouwhaarden

Nieuw te bouwen constructie

Een inbouwhaard dient, zoals de naam het zegt, om in te bouwen. Daarbij wordt eerst het haardtoestel geplaatst en aangesloten, pas nadien wordt de ommanteling aangebracht. Een inbouwhaard is aangewezen bij nieuwbouw en/of grondige renovatie, omdat deze onbeperkte mogelijkheden biedt voor een integratie helemaal volgens uw voorkeur, interieur en beschikbare ruimte.

Voorzetkachels

lorem ipsum

Multi-turbo systeem
Multi-Turbo (MT) is een revolutionair atmosferisch systeem dat een optimale verbranding garandeert. Het verbrandingsproces bestaat uit twee fases - laat geen warmte verloren gaan en stoot geen giftige koolstofmonoxide uit. MT is een gepatenteerd systeem met bijzondere eigenschappen, zoals het regelbaar schudroostersysteem (uitgebalanceerd verwarmen), een spaarklep (warmte blijft binnen, verbrande rookgassen gaan naar buiten) en een modulerend luchtspoilersysteem (optimaal rendement met minimaal warmteverlies). De MT-toestellen zijn vervaardigd uit hoog kwalitatief gietijzer en hebben een hoog accumulerend vermogen, wat continu-stoken mogelijk maakt.

Zowel het MT- als ECH-systeem biedt het unieke voordeel van het stoken met Multi-brandstoffen, gecombineerd met een regelbaar vermogen en behoud van efficiëntie en rendement. De FLAM toestellen 'vaste brandstoffen' laten toe dat je kan omschakelen op de meest voordelige energiebron; de toestellen lusten zowel de klassieke brandstoffen (hout, kolen, briketten) als de meeste biobrandstoffen (pellets, maïs, kersenpitten, ...).

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle unieke opportuniteiten.FLAM C.V.B.A. V.F.M.

Industrieterrein "Volmolen"
Fabriekstraat 34
B-3800 St-Truiden
T. 0032 11 68 23 38
info@flam.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK